Uw gezondheid

in goede handen

Bij Huisartsenpraktijk Begijnhof draait het om jouw gezondheid! Wij bekijken gezondheid als iets heel omvattends, waarbij we je helpen bij zowel het oplossen van problemen als het voorkomen ervan. Dus als je medische vragen hebt of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, ben je bij ons aan het juiste adres!

Een map waar het werkingsgebied dat de huisartsen bedienen op staat aangeduid.

Ons werkingsgebied

Een map waar het werkingsgebied dat de huisartsen bedienen op staat aangeduid.

Lokaal werken biedt tal van voordelen. Het stelt ons in staat om nauw samen te werken met andere zorgverleners en partners in de buurt, waardoor we een uitgebreid netwerk van zorg kunnen bieden. Bovendien garandeert het een betere bereikbaarheid bij huisbezoeken, zodat we snel kunnen reageren op uw medische behoeften. Ons werkingsgebied omvat volgende wijken:

  • Elisabethbegijnhof - Papegaai

  • Rabot - Blaisantvest

  • Brugse Poort - Rooigem

  • Binnenstad

Hoe het allemaal begon

Dr. Piet & Dr. Steven samen op de foto.

Na 12 jaar werken in de Wondelgemstraat verhuisde Dr. Piet Debackere zijn praktijk in 2009 naar de Begijnhoflaan. Tijdens zijn engagement in de lokale huisartsenkring leerde hij Dr. Steven Simoens kennen. Wat begon met wat schertsend te brainstormen over samenwerken, groeide stilaan uit tot een concreet idee. Huisartsenpraktijk Begijnhof was het resultaat en samen gaan we voor een moderne en geëngageerde huisartsgeneeskunde!

Dr. Piet & Dr. Steven samen op de foto.