Vrije consultaties 

Dagelijks is er de mogelijkheid om een consultatie te krijgen zonder afspraak. Dit is afwisselend tussen dr. Debackere en dr. Simoens. Hou rekening met een iets langere wachttijd. Meldt u zeker aan voor 10u. Download ons rooster door te drukken op onderstaande knop. 

Afspraken 

Online of telefonisch kan u een afspraak maken. Dit houdt een iets kortere wachttijd in. Maak bij voorkeur de afspraak online, op die manier kunnen het aantal telefoons tijdens een consultatie beperkt worden. 

Arts op vakantie?

Huisbezoeken 

Bij voorkeur vragen we om naar de praktijk te komen voor een consultatie. Daar beschikken we over alle materiaal en alle comfort om u optimaal te helpen. Indien dit  niet lukt omwille van medische redenen of omwille van bijvoorbeeld hogere leeftijd, kunt u telefonisch een huisbezoek vragen bij uw arts van keuze. Bel vroeg genoeg, op die manier kunnen we onze dag goed plannen. Tracht te bellen voor 10u. 

Wachtdienst 

Tijdens het weekend en 's nachts kunt u beroep doen op de huisartsenwachtdienst. Alle informatie kan u vinden op www.huisartsenwachtposten.be of bel naar 09/236.50.00