Afspraak maken

Resultaten

We werken uitsluitend op afspraak om de zorg en veiligheid van al onze patiënten te waarborgen. Een afspraak kan je online maken, lukt dat niet, kies dan bij het bellen voor optie 1. (hier krijg je de secretaresse aan de lijn, dus ENKEL voor afspraken aub).

Wachtdienst

Tijdens het weekend en 's nachts kunt u beroep doen op de wachtdienst. Alle informatie kan u vinden op www.huisartsenwachtposten.be of bel naar 1703.Check zeker ook eerst de website www.moetiknaardedokter.be

Huisbezoek

Bij voorkeur vragen we om naar de praktijk te komen voor een consultatie. Daar beschikken we over alle materiaal en alle comfort om u optimaal te helpen. Indien dit niet lukt omwille van medische redenen of omwille van bijvoorbeeld hogere leeftijd, kunt u telefonisch een huisbezoek vragen bij uw arts van keuze. Gelieve huisbezoeken aan te vragen VOOR 10 u. Indien na 10u gebeld wordt, kunnen we een huisbezoek de dag zelf niet garanderen. Voor een huisbezoek kan je bellen, kies daarna optie 3.

Afspraken

Een afspraak kan je online maken, lukt dat niet, kies dan bij het bellen voor optie 1.(hier krijg je de secretaresse aan de lijn, dus ENKEL voor afspraken aub, zij kan geen enkele andere informatie geven).

Op vrijdagen zijn dr. Debackere en dr. Simoens afwisselend aanwezig.

Nieuwe patiënt?

Een portretfoto van een nieuwe patiënt

Bij Huisartsenpraktijk Begijnhof leren we je graag kennen! Als je bij ons patiënt wilt worden, breng dan zeker je e-ID of een ander identiteitsbewijs mee tijdens je eerste consultatie. Het is ook handig als je al een lijst met je medicatie bij je hebt.Maak bij voorkeur een afspraak, ongeacht je leeftijd of reden voor bezoek. Op die manier kunnen we je de best mogelijke zorg en aandacht geven.Wil je je bezoek aan onze praktijk vlot laten verlopen? Vul dan alvast het formulier in dat je hier kunt downloaden. Dit helpt ons om je dossier snel en efficiënt op te stellen.

Dr Simoens neemt geen nieuwe patiënten aan tot september 2024. U kan wel terecht bij Dr Debackere of Dr Dewulf.

Foto van een mevrouw die op afspraak komt.
Foto van een auto tussen 2 palmbomen

Vakantie

Een auto die tussen 2 palmbomen

Tijdens bepaalde periodes zullen onze artsen afwezig zijn vanwege opleidingen of verlof. Hieronder vind je de geplande afwezigheid van onze artsen:

Dr. Debackere Piet

27/07/2024 tem 31/07/2024
10/08/2024 tem 28/08/2024

Dr. Simoens Steven

06/07/2020 tem 24/07/2024

We doen ons best om ervoor te zorgen dat er voldoende dekking is tijdens deze periodes, zodat je altijd toegang hebt tot de nodige medische zorg. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.